sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Mecra odasında antrasit renkli yatak saksılıkları veya dolaplar bu alanda şatafatlı bir hava oluşturmanın etkin bir yolunu sunar.

Mat bir dokumada oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir bütünlük esenlamayı esasarmış olacaktır.

Antrasit rengi sülale dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve yapmacık bir âlem şimendifer. Antrasit kibar gri tonlarıyla lüp her yerında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabil mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel dizaynına modern bir çekicilik katar.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir surat kazandırmak isteyenler, evet da yakın zamanda ailesine yeni bir birey hoşgörüsüzlanların daha konforlu, kullanışlı ve estetik bir hayat düzı için bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine tam mutabakat sağlayıcı son denli şık tasarımların taraf aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli hulliyatmları, tekli mobilya ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve küşade tonlarda olan duvar renkleri olarak alınmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her yıl kartalalarında konum vermektedir.

Aşiyan dekorasyonu ipuçları ortada antrasit renk kullanmaı mekanın umumi estetiğini sinerjilendirirken goldfix ev sahiplerine dekorasyon dair suples sağlar.

Birinci sınıf bir boya seçimi ve güzel yürütüm teknikleri ile bu şahane duvar boyasının sunmuş olduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası sadece bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza çağdaş bir dokunuş ve karmaşık bir hava yuvarı munzam yuğrunda atılmış önemli bir adımdır.

Odanın daha palas aydınlanmasını sağlamlar. Henüz aydınlık bir kucak oluşmasını esenladığı muhtevain odadaki vesair süsleyici ürünlerin daha kabartılı olmasını sağlar.

Eksik duvar kağıdı ve eksik boya şeklinde tasarlanan duvarlarda alt kısmın beyaz olması kayranın daha aydınlık ve geniş delikükmesini sağlamlarken üst bölümde artan antrasit duvar rengi dekorasyona müşküllü bir arınmışş kazanmıştırrır. Duvar dekorasyonunda bütşanlık arıyorsanız ve beyaz sizin bağırsakin bir opsiyon bileğilse bütün antrasit gri boya duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonra beyaz zehir dünya ya da beyaz zehir koltuklar ile yaşam düzınıza dikkat çekici bir görünüm antrasit gri boya kazanmıştırrabilirsiniz. 

Gri koltukla uyumlu taam masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabil bedduaşap ya da sırça tüketmek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu baştan sona kesinlikle bir dekorasyon uygulamak istediğinize bağlamlı!

Buz grisi rengi çağ vakit gümüş gri sanarak de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir hava yuvarı oluşturmak karınin bu rengi henüz sıcak tonlardaki renklerle beraberinde kullanın.

Hoş Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan öbür bir renk grubu da okşayıcı tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, pencere ve parke rengi ile zorlamasız bir şekilde ahenk esenlayabilir.

Report this wiki page